Tester tester tester

Ja, det här med ÄL testerna varkar då inte vara något för mig, efter fjorton dagars kissande på sticka så tyckte jag att sträcket som visar om man har ÄL var tydligt i 5 dagar i rad, vilket inte kan stämma. Så jag dissar testerna, tänker inte köpa nya för det var för obegripligt för mig. Blev tillochmed kiss på sticka 15 dagar, dock ett gravtest denna gång. Jag fick för mig att alla ÄL testerna var positiva för att jag var gravid redan, men nej.

Så nu är dett dag 29 i cykeln och ingen ÄL? Eller så är jag för dum för att använda testerna. Har läst massa om att det kan vara så att de inte fungerar beroende på vilken tid man testar och så.. Men testa 3 ggr per dag orkar jag inte. Dyrt också.

Men som sagt så var även gravtest negativt på dag 28, egentligen ganska dumt att göra det så tidigt då min kortaste cykel det senaste 7 månaderna har varit 29 dagar. Så skulle ha testat idag istället. :P Nej, nu ska jag hålla mig till lördag, dag 33. Längsta cykeln jag haft har varit 42 men oftast 33 så det räknar jag på.

Jag hade massa bebis och barn mys igår. Svägerskans en och en halv månaders gamla ungerbara pojke låg och sov i min famn i en timme medan hon var på efterkontroll och sedan tog vi en promenad till dagis och hämtade en underbar 3 årig tös. Vi stannade och matade änderna på vägen tillbaka. Tänk när jag går med mina egna barn och får sånna fina stunder varje dag.

Nu vill jag ha ett stort och  fint plus till helgen...

Äl-tester

Jag har använt äl tester i ca en och en halv vecka nu, men jag fattar ingenting av dem.

Första dagen var det bara 1 sträck, alltså negativt. Sen har det varit kontrollsträck och ett svagt sträck i många dagar. Idag, igår och dagen innan det syntes sträcket tydligare. Men jag kan väl inte ha äl i 3 dagar direkt. Så antar att det inte är dags riktigt än. Varför kan det inte vara enklare med alla tester man har att gör med under bebisverkstaden?

Jag kommer nog inte köpa nya äl tester iallafall, de är så otydliga så jag blir ändå bara förvirrad. Jag hoppas iallafall på att liten har börjat växa i mig nu och att jag kan få ett pluss på gravtest nästa helg. Jäkla väntan det är hela tiden.

Undra hur lång cykel jag har nu, den var ju bara 29 dagar sist, men innan det 42! och innan det typ 33 dagar.

Ovissheten som man går å dras med hela tiden när man försöker bli med barn är så jobbig. Jag törs inte göraa saker ifall jag skulle vara med barn.

Tänkte nästan inte rida den här terminen för det skulle ju bliu jobbigt om man var i 4-5 månaden, nu är det ingen risk.

Alkohol, kan inte säga att jag saknar det så mycket men drack ett glas vin under senaste mensen och det var gott. Men jag törs inte mer än så för är rädd att dricka under graviditet, det kanske inte skadar så tidigt men jag vill slippa oroa mig för det i efterhand.

Jag vågade knappt boka alpresan som vi gjorde över nyår ifall jjag inte skulle kunna åka skidor.

Så mycket styrs av denna bebisverkstad, inte minst sexet. Jag kan få ångest dagen efter om jag inte orkar med en kväll eller inte har lust, tänk om det var kvällen det skulle ha lyckats. Fast nu försöker vi varannan så det är lite mindre så iallafall, varje dag fungerade inte förra månaden så provar att göra annorlunda.

Vill att det ska ta sig nu...

Nu kom karln hem, kasta sig på han kanske? ;)

Mensen gör mig galen

Den här gången kom mensen på dag 29, när jag efter mina sena mens förra gången inte hade en tanka på att den kunde komma. Hade ju 33 dagar stadigt några månader men sen drog det iväg och blev 42 dagar där vid nyår.
Sen är min mens så konstig nu. Först kom det en droppe om dagen ungefär i 4 dagar, så jag undrar är det verkligen mens å så. Sen kom myccket blod i 2 dagar. Sen när jag trodde den var slut, dag 7 och 8 ingen mens. Men dag 9 kom det blod igen, inte gammalt heller utan ilsket rött och färskt, men bara lite.

Jag fattar noll. Kanske är det för att p-pillren har styrt min mens i närmare 10 år så jag inte ens vet hur mina cykler ser ut. Men tydligen kommer det ytterst lite de första dagarna, trollmens skulle jag kunna kalla det, för jag vet alldrig om det är mensen på riktigt utan jag går och hoppas några dagar till innan jag inser fakta, inte gravid.

Tänk, nu blir det försök nummmer 7 för att få till en liten i magen. Att det tar sådan tid, man är ju naiv när man ska börja försöka och tror att det där med att 8 månade är normalt inte betyder att det ska ta sån lång tid för mig. Jag är ju ung och frisk. Nu går tankarna åt precis mottsatt håll, tänk om det alldrig kommer att gå. Jag kanske inte kan bli mamma, eller så kanske min sambo inte kan bli pappa.

Om det inte går naturligt så är väl behandlingar av olika slag en väg att gå, men tänk om det inte går då heller. Adoption är såklart ett sätt. Men det tar säkert lång tid. Så när kan man räkna med att bli mamma? Om tusen år känns det som.

Jag vill nu, att veta att bebis växer i magen och kommer titta ut om några månader. Det måste vara vad livet och lyckan handlar om.

Jag längtar efter dig, lilla barn som ska bli mitt. Älskar dig redan nu fast du inte finns och jag ska göra allt jag kan för att få träffa dig snart.

RSS 2.0