Mens,,,

Nu igår kom den, vilket faktiskt känns bra. Det har varit drygt att tro på graviditet i flera veckor och så har jag knappt hunnit med ÄL. Tur att jag hade ett gäng billiga tester hemma iallafall.. :)
 
På fredag nästa vecka så ska jag äntligen till Uppsala igen så då är det skönt att mensen kom så att kroppen är igång. Hoppas på att det kan bli IVF vid nästa mens.
 
Jag hade hoppats på att gå ner mer i vikt för IVF men nu har jag inte mycket tid på mig. Vågen visade på 75 kg idag vilket är BMI på 29. Inte alls optimalt och jag ska gör vad jag kan för att minska ett par kilo nu på drygt en vecka. Sent ute jag vet men jag väger iallafall mindre än i vintras och förra sommaren. Jag skuller en del på att jag blev gravid och sedan fick missfall, då släppte jag allt. Men samtidigt så har jag kunnat skärpa mig tidigare iallafall. 
På plussidan så kan jag berätta att jag har kommit igång att jogga iallafall ganska bra i juli. Dessutom så har jag denna vecka infört vanan att gå en prommis på rasten på jobbet. Vilket är jätteskönt!!!!
 
Planen nu är att jag ska röra på mig minst 60 min per dag, började med detta i måndags och än så länge har det bestått av promenader och löpning. Ska lägga till gym också. De dagar jag är hel ledig nu fram tills skolan börjar igen så tror jag att mina 60 min ska ökas till kanske 90 min. Jag ska även cyckla till jobbet (2mil enkel väg) någon dag framöver! 
 
Sen är det boven i dramat, jag äter för mycket. Har börjat ersätta en del måltider men ersättning, pulver eller bars. Främst som mellanmål för att komma iväg att träna och inte skylla på att jag inte har ätit. Men även som frukost när jag börjar tidigt på jobbet och inte kan vänta med att ta till barnens frukost. Dessutom så är måttfullhet vid dessa frukostar, mellanmål och luncher något att tänka på!
 
 

Fattar noll...

När jag träffade läkaren sist sa hon att ÄL borde vara vilken dag som helst och att hon trodde att mensen skulle komma ungefär den 12 juli. Nu är det den 25 juli och jag har inte fått mens och inte något pluss heller. :(
 
Det var nästan två månader sedan MA upptäcktes, och än så verkar kroppen inte fungera som den ska. Det är skönt att det är sommarstängt än så att det inte påverkar väntetid för behandling iallafall. Jag har ju en tid den 9 augusti men nu börjar nästan bli orolig för att kroppen inte ska vara igång då. :(
 
Kan inte bara allt fungera, kan det där efterlängtade lilla strecket på testen visa sig någon gång??? Jag testade senast i morse med ett billigt test. Tur är väl det att jag köpte hem sånna så att jag slipper lägga flera hundra på att ta dumma tester som ändå är negativa. :(

Kanske...

..kanske att jag är gravid, jag tror det iallfall :)
 
Jag är liiiite öm i brösten, vilket jag aldrig är annars, dessutom har jag inte fått någon blödning alls än och för två veckor sedan sa läkaren att ÄL var nära... Annars brukar jag ju få små blödningar i ca en vecka innan mens.
 
Jag hoppas, tror och vill, låt det vara så nu!!!

slutat blöda. :)

Nu har jag äntligen slutat blöda, sedan i söndags har jag varit blödningsfri. Så sköööönt att slippa bindor och kladd. :)

Har läkaren rätt kokmer mensen snart, men jag hoppas och vill tro... man vet ju aldrig, det var en ägglossning på gång. :) Det är precis den här kännslan jag saknat under missfallet, att chansen finns. Då fanns inget hopp utan bara en längtan tills att det var över men nu kan jag hoppas på att det finns ett nytt liv i mig och det känns mycket bättre.

Jag får bada också så gärna lite sol i helgen :)

RSS 2.0