28+4

Jag skrev ett längre inlägg men råkade trycka bort det :(

Det är 2 månader och 18 dagar kvar nu och jag stikar och syr och virkar till bebis :) Riktigt kul, men att försöka sy ett par byxor med fötter verkar vara att ta sig vatten över huvudet. Får se om jag får till det.

Jag vägde 81 kg idag, har alltså gått upp 2 kg sedan BM besöket för ca 4 veckor sedan. Ett halvt kilo i veckan är nog ok tror jag..

Vecka 25+1

25+0 enligt appen men BM sa 25+1.
 
Allt ser bra ut och jag känner sparkar varje dag :) Så underbart!
 
Det enda är att jag har gått upp lite väl mycket i vikt, 9 kilo redan och enligt BM väger graviditeten 6 kilo i vecka 30... Jag ska försöka röra mig mera och äta mindra onyttigt. Men det är så svårt, kan ju inte banta direkt och högintensiv trning känns inte heller rätt nu.. Men får göra s¨gott jag kan. Det var förresten jag som tog upp det, hon frågade inte vad jag vägde utan jag sa att jag tyckte att jag hade gått upp mycket. Mindre vikthets än för syrran, hon fick ställa sig på vägen varje gång. Det måste vart jobbigt.
 
Mätningen av magen placerade mig strax över normalkurvan med god marginal till den streckade linjen.. Skönt!
 
Bra socker och bra järnvvärden. Hjärtat lät också bra :) Allt är som det ska och jag är helt lugn i min graviditet nu.
 
Jag skriver sällan här nu och det har väl med det att göra, att allt går bra. Och att jag kan prata helt öppet om graviditeten och inte behöver skrivandet för att få ur mig saker om den :)

RSS 2.0