Nu är HON här!

13 dagar dagar "sent" bestämde hon sig för att komma ut. En underbar tös som nu ligger och sover i min famn. Det är fantastiskt!

Hej på er

Tänk att det är några som kikar in fast man typ aldrig skriver... Nu är det ynka två veckor kvar tills Liten är här om man ska tro att det blir på rätt dag. :)
 
Det kan ju faktiskt hända närsom. Jag hoppas på att inte behöva gå över tiden.
 
Hela graviditeten har varit väldigt enkel för mig, jag har en stor mage och är otymplig nu såklart men annars så tycker jag inte att jag påverkas mycket alls av den. November har varit trist, en grå månad och en kropp som inte klara att vara särskilt aktiv pga storleken. Jag åkte faktiskt skridskor i oktober men kom fram till att det inte var någon bra ide då jag var rädd att ramla och slå i magen. Sen dess har jag simmat ett par gånger men även det har jag slutat med nu, ingen ide att köpa ett nytt simkort då det bara är veckor kvar, efteråt får man ju inte heller simma på ett tag om man skulle lyckas ta sig iväg.
 
Idag har jag iallafall börjat få ganska mycket samandragningar, innan har jag haft det ibland nr jag prommenerat och så men nu har jag suttit i soffan hela förmiddagen och fått flera samandragningar. Kanske det är pågång snart? Jag hoppas det så jag får träffa min lilla skatt snart. 
 
Helt fantastiskt är det att veta att i december så kommer jag att bli mamma. :) Wow alltså, jag som knappt trodde det skulle gå alls ett tag. 
 
Jag kommer nog kika in här och skriva lite nu när det närmar sig och såklart tala om hur det gick. Men sen tror jag att jag bloggat färdigt fram tills det blir syskon. Det här har ju varit min ventil i kampen om att bli gravid, inte det jag tänkte från början. Det skulle vara min resa till bebis och sedan om bebisen. Något att dela med vänner och familj. Nu blev det en hemlig blogg där jag är anonym och som ingen jag känner vet om. Men det har varit en bra hjälp i att ta sig igenom behandlingar och ett sätt att sedan kunna gå tillbaka och se hur det har varit. Man glömmer ju faktiskt mycket...
 
Men nu gör vi klart den här resan innan vi säger hej då på riktigt. :) Nedräkningen är verkligen i full gång!

RSS 2.0