???

Det var kanske inte sant.. :(
Inte enligt gravtestet igår iallafall, för det var negativt.

Men det är betydligt vanligare med falska negativa tester än falska positiva, så än är loppet inte kört. Om jag hade ÄL när jag tror så är jag på ÄL + 10 nu. Så det är egenligen väldigt tidigt och testa även om man går efter det. BIM har jag ingen aning om, kanske typ i början av april nångång men kan vara tidigare eller senare så konstig som mensen har varit.

Hursomhelst blir det en sväng till apoteket när sambon kommer hem för att köpa tester. :)
Ska nog köpa ett digitalt tror jag. Då kan man ju inte tro sig se ngt direkt. Men vi får väl se hur det blir.


Kan det vara sant?

Jag vet inte om jag vågar tro på det. Eller jag vågar faktiskt inte tro på det. Men jag tror att jag är gravid.

Massa diffusa kanske gravid tecken, men inte mer än vanligt. Men av någon anledning fick jag för mig att jag skulle göra ett test, även fast jag med min konstiga mens den här månaden bara är på dag 15. Men jag misstänkte ägglossning i förra fredagen. Så äl +8 dagar istället för BIM gick jag nog på.

Hursomhelst tog jag fram plastkoppen i badrumsskåpet och kissade på den imorse. Tyckte att jag såg en miniskugga och gick fram till fönstret förr att se bättre än i skumrasket. Och där fanns ett smalt streck förutom det vanliga minusstrecket. -Älskling kom, skynda dig! ropade jag ut mot sovrummet. Han såg också den fina tunna lilla linjen som säger gravid.

Men jag tror inte på det riktigt än, tur att det var två tester i förpackningen så att jag kan övertyga mig själv imorgon...

Äl nu?

Efter mitt menskrångel så vet jag inte alls när jag ska tro att jag har ägglossning. Men igår hade jag vad jag tror är äl-flytningar. Så jag satsar på att den är nu i dagarna. Vet iofs inte hur det är om den typen av flytning kommer samtidigt som äl eller lite före. Men eftersom man det är skojigt att försöka tillverka barn så är det väl bara att köra på mellan mensarna som vi brukar. :P

Tänk vad hemskt det skulle vara om det inte var så mysigt och skönt att göra bebisar. När man vill försöka få till en graviditet så håller man ju på som kaniner för att man inte vill missa äl. :)

Jag kollar endel på unga mödrar danmark (den kan man titta på på kanal5play). Jag förstår inte hur de nästan allihop kan hålla på och röka soom gravida, i sina barns närhet, inomhus. Ja, överallt och hela tiden. Men antar att de har valt ut unga föräldrar som är intressanta och inte för att de har de bästa värderingarna. Jag cockades länge över ett par som väntade barn och som hade noll ordning. Rummet som skulle bli barnrum var innan kattens och den var inte rumsren. Så i ett inslag städade de det rummet, städning bestod i att skyffla bort flera veckors (månaders?) kattbajs. Vidrigt. Undra vart kisset var? Ingrott i golv och tapeter  kan jag gissa, undra hur det luktade.. deras barn blev omhändertaget direkt efter födseln och jag måste tycka att det var rätt beslut för kan man inte sköta en katt så kan man inte sköta en bebis.

Idag har jag tråkigt, har städat hela huset, rensat ur klädkammaren och torkat ur i skåpet under diskbänken. Har slängt ut allt  sånt där som bara har hamnat i det sk gröna rummet hemma. Gröna rummet är det andra sovrummet i vårat hus som kommer att bli barnrum. Det är ganska stort  så det kommer att delas av så att våra framtida två barn få ett varsitt rum. Om vi råkar få 3 barn får vi göra ett sovrum av halva vardagsrummet oxå.

De som bodde i vårt hus förr hade 4 barn. Två tonåringar som hade varsit rum på över våningen, gröna rummet och vårt sovrum, och 2 barn i dagisåldern + föräldrarna bode i vardagsrummet. Förstår inte varför de köpte huset då alla barnen fanns då med. Snacka om trångbott.

Vi kommer att bygga ut huset i framtiden, i utbyggnaden ska det vara en tvättstuga med grovingång och ett nytt badrum samt en bastu om sambon får bestämma. Jag är lite skeptisk till det då jag iaf nästan aldrig kommer använda den. Men vi får väl se hur det blir.

Om vi bli gravida nu blir det förresten en decemberbebis, men jag kan inte bry mig mindra om det nu. Bara min älskade bebis bestämmer sig för att komma till världen räcker, när har ingen betydelse!

Slutrökt..

Förhoppningsvis på uteserveringar, balkonger och peerronger. Tänk vilket bra förbud, hoppas de kan stoppa in stranden också. Röka där är så fel tycker jag.

Så till alla reaktioner, förbjud folk som luktar svett och parfym som jag stör mig  på. OMOGET. Förbud mot rökning handlar om att det påverkar människorna i omgivningens hälsa. Inte på att det luktar pyton!

Och de som säger att de visar hänsyn som röker kan väl inte ha något problem med det heller. Isåfall följer de ju redan lagen..

Mindre rök åt människorna!!!

Rint BM

Jaha, nu har jag ringt till BM och frågat vad hon tror om min konstiga mens. Fick inte direkt något svar tycker jag..

-Jag vet inte, det låter ju konstigt... Har du ont eller feber?
-Nej, det har jag inte.
-Ok, ja om du har missfall så gör man ju ingenting. Du kan kontakta gyn om det börjar blöda mer eller göra ont.


Så alltså blev jag inte nå klokare av det samtalet.

Jag vill nästan att tiden ska gå fort nu så att man kan få en utredning om varför det inte vill ta sig. Så man slipper oroa sig menar jag. Undra om de verkligen hjälper en påengång eller om man får vänta massa innan det blir utredningar och sånt. Självklart kommer det vara i seméstertider så man lär väl inte få tag i nån som kan undersöka en heller.

Fast helst vill jag ju att det ska ta sig på egen hand. Vem vet? Kanske 8 är mitt nya turnummer?

Knepigt knepigt...

Nu har jag fått mens igen???!! Då blev den senaste cykeln bara 9 dagar lång? Jag fattar ingenting!
Imorgon ska jag ringa bm och se vad de tror.

igår när jag gick och la mig så brände och sved det i bröstvårtorna ett bra tag innan jag somande, Vad sjuttan var det då? Jättekonstig känsla som jag aldrig vart med om förr.

Snälla kroppen, bli lite mer begriplig tack. För nu har jag helt tappat kollen känns det som.

Jag vill ju bli gravid och då kan inte allt hålla på och strula såhär. Jag behöver nog prata med bm om allting som har med att försöka bli med barn att göra så kanske bra att jag har en anledning att gå dit.

Först efter slut med p-piller var cyklarna ca 33 dagar långa. Sen hade jag jättelång på 42 dagar vid nyår. Efter det 29 och 30 dagar. Nu bara 9 dagar. KAOS!!

Mensen kom..

inte så oväntat dagen efter jag skrev sist. Den verkar alltid komma dagen efter ett test för att håna mig, hur kunde du vara så dum så att du testade då när jag kommer idag verkar den säga.

Men mensen var inte som den brukar. Kom lite mer första dagen men sen knappt något alls och färgen var brun, inte röd en enda gång om jag inte missminner mig. Annars  har det varit typ 3-4 dagar med bara en droppe om dagen och sedan ganska mycket 1-2 dagar innan det minskar.

Så nu har Lina hjärnspöken igen. Kanske det finns en promilles chans att det inte var mensen alls utan en "bli gravid blödning". Hehe jag är manodepressiv i det här. Antigen superpositiv eller negativ och varvar mellan att se gravtecken i att ha mens som nu eller att tro att jag är helt infertil och kommer att försöka få barn i flera år bara för att misslyckas. Men sånt är livet, allt går upp och ner.

Lite upp snart nu kanske???

RSS 2.0