Uppehåll

Jag har försökt att fokusera på annat ett tag nu, gått ner julkilona t.ex. Igår vägde jag under sjuttio kilo för första gången på länge. Det har kommit snö också så jag åker skidor. Det går ganska bra att inte tänka så mycket barnlöshet. Är inte ens inne på familjeliv varje dag längre.
 
I februari kommer jag att gifta mig med min älskade A. Det blir vigsel i rådhuset och sedan har vi bjudit hem närmsta familjen. Det håller ochså tankarna på annat håll.
 
Att jag tittar in här idag har med att det börjar närma sig mensen. Det kommer alltså vara dags för FET snart. Vet inte alls hur mycket läkarbesök inför och så som behövs. Tänkte ringa idag men ingen telefontid idag. :/ Det har kommit brua flytningar idag och igår så mensen borde vara ca en vecka bort. Sen antar jag att det blir ÄL tester tom ÄL och seda återföring några dagar senare. Hoppas ägge klarar en upptining.
 
Syrran var här för nå dag sedan. Jag kände sparkar på hennes mage. Det är långt till maj men u syns det att hon är gravid. Det ska bli härligt att bli moster!!!

Blödningen har kommit

Nu kommer missfallet, igår kväll när jag gick och la mig så hade det börjat blöda. Så nu är det bara att se frammåt. Den här gången hann jag knappt vara gravid, en vecka bara sen fick jag negativt test och visste hur det skule sluta. 
 
Frågan är nu hur vi ska göra nästa gång för att inte få missfall igen. Hoppas hoppas vi får göra en missfallsutredning, ska ringa o det nån dag i veckan. Vill ju ändå göra något anorlunda när det alltid slutar med missfall för oss. Kanske det är något enkelt fel bara som de kan rätta till?
 
Vi kan väl inte bara ha otur 3 gånger i rad?

Nu då?

När det ändå är över så får det väl börja blöda nån gång då. Jag vill inte vänta, ska det ut så får det komma så vi kan gå vidare. Less på min kropp som känns gravid fast jag vet att jag inte är det. Bröst och illamående kände jag av igår. Men de negativa testerna talade ju sitt tydliga språk, det finns ingen graviditet längra så varför blöder jag inte?
 
Jag vill göra FET och se om det går bättre, den graviditet som kommit längst var med insemination och utan lutinus kladd. Kanske en ostimulerad FET passar mig bättre? Jag hoppas det. Kan inte 2014 vara året så jag blir gravid och föder mitt barn?
 
2013 har varit både det sämsta och det bästa året. Jag har tre gånger blivit gravid och känt att nu händer det, första gången var det odelad glädje fram till VUL då vi fick veta att graviditeten avstannat. Andra gången blev jag glad men när tiden gick och plusset aldrig blev starkt blev jag orolig, och jag började blöda samma dag som VUL, det var slut. Tredje, glad i typ två minuter innan oron började, med rätta för en vecka senare var det inte posotivt längre och nu sitter jag här och väntar på blödning. Det är ett steg frammåt att bli gravid men när ska jag få ett barn då???
 
Först skulle jag få det i januari, typ nu alltså. Sen skulle jag få det i juni bara två veckor efter min syster, hade varit fantastiskt att följas så nära (hon är i vecka 20 nu). För ett par dagar sedan trodde jag att september skulle bli den lyckliga månaden så mitt första barn skulle födas. Men inte det heller. 
 
Men jag tänker inte ge upp, 2013 visade att jag kan bli gravid nu får 2014 visa att jag kan behålla ett också tack!
 
 

Ringt rpc

Pratade först in resultatet på telefonsvararen och sedan ringde de upp. 
 
Jag frågade om det räknas som ett miss fall och först svarar hon att det bara gäller om man har plussat. Men det hade jag ju förklarar jag för tredje gången (en gång på telefonsvararen) och då frågade hon om jag haft någon blödning. Det har jag inte. Hon tyckte nog att det var lite märkligt och frågade om det inte var för tidigt, ovitrellen kanske inte hade gått ur kroppen, men den tog jag den 11:e december och jag fick mitt andra pluss den 30:e december. 19 dagar senare alltså, och den ska bara påverka resultatet i 10 dagar. Så knappast ändå kom vi fram till.
 
Jag får ringa igen efter helgen om jag inte börjar blöda bestämde vi. Antagligen ringer jag i vilket fall och frågar om jag får göra en missfallsutredning. 
 
Innan jag får göra FET villde de att jag skulle blöda två gånger så att det är en hel cykel emellan och kroppen hinner bli hormonfri. Evig väntan igen alltså, som vanligt. Kanske ett FET i februari, kanske krockar med staffetvasan, hoppas inte ör då vet jag inte vad vi gör, jag och sambon är ju nästan halva laget...
 
Tack för sympatier ni som kommenterat!

:(

samma resultat. Det är kört. Igen

Inte gravid

Gjorde ett digitalt clear blue imorse som sa inte gravid. :( Ska göra ett nytt snart för att var säker att fet stämmer men det blir nog inget barn denna gång heller. Jag har inte blödit eller någonting. så jag fattar det egentligen inte. 

RSS 2.0